top of page

középkori rendezvény

Középkori rendezvény

Az ország bármely területén felépíthetjük korhű, középkori építményeinket, melyek mindegyikében jelmezes moderátoraink tartanak foglalkoztatókat, játékokat kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Boszorkány kunyhó, gyógyfüves-asszony, alkimista laboratórium, török szultán sátra, fogadó...

- Lovagi torna műsor
- Középkori piac díszlet
- Középkori jelmezes be-öltöztetés
- Koreografált lovas és gyalogos műsorok
- Középkori autentikus dekoráció
- Interaktív, korabeli játékok
- Színpadi műsorok
- Középkori élőzene
- Középkori jelmezes moderátorok

Színpadi műsoraink egyaránt megtarthatók piactereken és színpadokon is: Reneszánsz komédiások szórakoztató műsora tűznyelővel, udvari bolonddal... katonai, fegyveres bemutatók páncélos katonákkal vagy akár lovagi torna műsor a királyi pár bevonulásától, a győztes kihirdetéséig. Középkori jelmezes felvonulás, jelmezes beöltöztetés gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Ügyességi, hadi és kézműves játékok: akár csapatokban is.

Íjásztatás, kovácsműhely, lovagi társas, boszi-jósda...

Több évtizedes tapasztalattal, korhű díszlettel és dekorációs elemekkel, koreografált lovas és színpadi műsorokkal, interaktív játékokkal tesszük egyedivé rendezvényét, legyen szó akár céges összejövetelről, falunapról, vagy fesztiválról. Középkori műsoraink, dekorációink, díszleteink és játékaink külön-külön is megrendelhetőek. A különböző programokat, műsorokat, díszletelemeket, modulokat és játékokat minden esetben egyedien rendezvényéhez szabjuk. Kérésre egy keretjátékba helyezzük: a különböző állomásokon a játékokat és feladatokat elvégezve, pecsétet, az összes pecsétet összegyűjtve jutalmat kaphatnak a vendégek.

lovagi torna

középkor nap