top of page

középkori esküvő

Középkori Esküvőszervezés

Vendégeinknek bérelhetünk jelmezeket, maszkokat, fodrászt, sminkest, igény szerint, és az erről készült fotókat helyben kinyomtathatjuk. A középkori esküvő különleges cateringgel, királyi lakomával,  lovagi produkciókkal, fegyveres bemutatókkal, de akár jelmezes felvonulással is fokozható, melyben az ifjú pár mint király és királyné lovagolnak a jelmezes lovas felvonulás élén, mögöttük páncélos lovagok, udvarhölgyek, zenészek, bárdok, udvari bolondok, zsonglőrök és tűzfújók következnek, igazán látványos bevonulást produkálva.

Egy középkori témájú esküvő mindenképp különleges és egyedi. Jelmezesekkel, lovagokkal, udvari ceremóniamesterrel, udvarhölgyekkel és akár lovas produkciókkal tehetjük még emlékezetesebbé.

Különleges helyszíneket válasszunk, mint például a Budavári Labirintus, vagy béreljük ki a Podmaniczky Vigyázó kastélyt. Fénytechnikával, mécsesekkel, látványos középkori dekorációval adjuk meg az alaphangulatot, és jelmezesekkel, páncélos lovagokkal, szereplőkkel tegyük fel az „i”-re a pontot.  

Hírét vettük, hogy szeretett lánya kezét elnyerték, ezért szükséges előkészületeket tennie!  Nem csalatkozik mibennünk kegyelmed, ha reánk bízza a közelgő esküvő mindenféle csip-csup ügyeivel való  bajlódást.

Vár, Kastély, Palota

 

Ha rendelkezik várral vagy kastéllyal akkor ott megtarthatjuk, ha nem, akkor el kell foglalnunk egyet a vendégek számára! Csak a sokaság számát adja meg, ismerünk jó párat közel s távol! Reánk bízhatja.

esküvő helyszín

Középkori Esküvő Díszlet

catering

Lakoma

 

Az esti lakomához az étkeket szakácsaink, étekfogóink biztosítják! Borunk, ser italunk bőséggel van. Libériás inasaink serényen kínálgatják. 

Középkori Esküvő Catering
Középkori Esküvő_ Jelmezes Beöltöztetés

jelmezek

Gúnya, Viselet

Megfelelő gúnyákról gondoskodunk az ara 's a vőlegény és a vendégsereg számára. Csak időben kérje, mert az újakat varratnunk kell! 

Középkori Esküvő Díszlet és Dekoráció

dekoráció

Díszletek, Díszek

Zászlók, címerpajzsok, brokátok vannak bőséggel, de a virágokat frissen szedetjük! 

Zene-bona, Muzsika

 

Talp alá való muzsikát serényen szorgalmasan játszanak, a vacsora alatt padig csendesebben pikuláznak.

zene

Középkori Fanfáros

ceremóniamester

Herold, Szertartásfő

 

A kedvcsináló ember tudja a dolgát, ebben biztos lehet kegyelmed. Fejét vettük volna már, ha hibázott vón!

Középkori Ceremóniamester
Középkori Udvari Bolond

műsor

Színészek, Mutatványosok, Bolondok

 

Muzsikus, csepűrágó, mindenféle vidám ember van nagy számmal, csak szavunkra várnak.

utazás

Hintó, Fogat

 

Kegyelmed jön saját fogatával, vagy hintót küldessek-é?

Középkori Hintó

meghívó

Pecsétes Papiros

 

Fondorlatos szerkezettel nyomtatjuk díszes pecsétjét, meghívóját papirosra. 

Középkori Meghívó

fotó-videó

Portrérajzoló, Masinéria

 

Udvari portréfestőnk hűen örökítené meg a vendégsereget vagy pedig, csudálatos masinákkal arcz képeket csináltatunk, hogy emlékképpen őriztessenek.

Középkori Portrérajzoló
bottom of page